Page 26 - 2013
P. 26
Ook voorvolgend
jaar zoeken wij weer
een enthousiaste
Brownie Recept. Kjeewekneienkltrmkkrereaedalislraatsecnjeedtt,ia@encs.skattciwauerrau.w:krHe-bed.banMnelBanrTEreJeWDisboSesAticekajshdsNem,verlK,aeamjeuTnygBn,f,!eadMnvSSbCee.oaaaelontnraKrtonnnleleieiimj,enu, ,relPDloEiiiemoevcsn,aeiyn, dazNe,eitno,

100gr boter - 200gr basterdsuiker - 1zakje
vanille suiker - 100gr bloem - 30gr cacao
- snufje zout.

Smelt de boter en roer de cacao
erdoor, haal de pan van het vuur.
Mix de eieren, suiker, zout en vanille
suiker in een kom. Voeg de cacao
boter toe en roer de bloem erdoor.
Doe het mengsel in een ingevet
bakblik en bak de brownie op 175 in
ca. 25 - 30 minuten heerlijk krokant.
Eet smakelijk!!
(je kunt ook de brownie als tus-
sendoortje meenemen als je gaat
carnavallen.)

© Stichting Carnaval Roosendaal

Inleveradressen: Op school/Mill Hillplein 79 en maandag 11 februari 2013 tot 15.00 uur op de leutmart bij de kraam van Stichting Carnaval
   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31