Page 46 - 2001
P. 46
KWAKKELKRAANT 2 0 0 1^ 45
De redaksie Kwakkelkraant nam een kijkje In de keuken bij iievelingsgereclit om aan u te presentere.De redaksieleden schoven
11 prominente Tullepetaonen. Ze waren allen in opperbeste gèère mee aon tafel mee een keur aanpassende draankjes, en zo werd
stemming-opgedoft, gewasse en gestreke en maokten liun het toch wel een zwaore aovond.
© Stichting Carnaval Roosendaal
Harry Stols maokt naost liedjes ok recepte die dur in gaon as koek Hij adviseert Ben Gartens is naost de muziekcultuur ok bezig mee de Sioiliaonse cultuur En daor in Sioilie
It ie eeldun dag z'n lievelingsgerecht Cannoli Siciliam Een luotitig tussendoortje voor de lek
ne geeve boojem oftewel een zwaor gerecht Pasta mee verschillende soorte kere trek Oeeg gebakke van bloem kakauw, botter, ei, sukker stertje rooje wijn, snufke zout
m defrituurpanmee 'n vulling van ncotta. poeiersukker dikkeraosiesukkelaot geconfijte
kees. Ut IS een kwestie van atles dur mekaore mikke in de wok sjampiejonnekes, vructiten kleingakte pistachenotjes snufke kaneel Zo lekker ete en dur toch uitzien as die Si
ciliaonessen da wil Ben ok wel
conchiglie (schelpkespasta), bacon, gorgonzola, danish blue, boersin Ge drienkt
er Toser Pinot Bianco bij, as of tur un engeltje over oewe tong piest, dan zulde
zaand mir afqaon VVVV V
Koke mee ^
Tullepetaonse sterre
ƒ Nao de ronde laangs de 1
|
I tullepetaonse kooksterre (hik, hik)
l»., eet de redaksie de volgende sterre
^•H uitgedeeld:
• - » nooit aon begiene
• i^i^) musschien iets vor kerstmis
B iVi^i^) goed vor nao 'n zwaore aovond
• iV-iVi^n^) is de redaksie ok goed bevalle
H i^iV-iSniVxïr) (twijfels) zou de redaksie
H gèère geproefd g'ad ebbe
H^tJri^iViVi^^i^riiVxViSriy^) idiaol vor carnaval
H Noot van de reöaKsie:
K de originele recepten zijn op aanvraog te kr'me bii de redaksie.
De redaksie Kwakkelkraant nam een kijkje In de keuken bij iievelingsgereclit om aan u te presentere.De redaksieleden schoven
11 prominente Tullepetaonen. Ze waren allen in opperbeste gèère mee aon tafel mee een keur aanpassende draankjes, en zo werd
stemming-opgedoft, gewasse en gestreke en maokten liun het toch wel een zwaore aovond.
© Stichting Carnaval Roosendaal
Harry Stols maokt naost liedjes ok recepte die dur in gaon as koek Hij adviseert Ben Gartens is naost de muziekcultuur ok bezig mee de Sioiliaonse cultuur En daor in Sioilie
It ie eeldun dag z'n lievelingsgerecht Cannoli Siciliam Een luotitig tussendoortje voor de lek
ne geeve boojem oftewel een zwaor gerecht Pasta mee verschillende soorte kere trek Oeeg gebakke van bloem kakauw, botter, ei, sukker stertje rooje wijn, snufke zout
m defrituurpanmee 'n vulling van ncotta. poeiersukker dikkeraosiesukkelaot geconfijte
kees. Ut IS een kwestie van atles dur mekaore mikke in de wok sjampiejonnekes, vructiten kleingakte pistachenotjes snufke kaneel Zo lekker ete en dur toch uitzien as die Si
ciliaonessen da wil Ben ok wel
conchiglie (schelpkespasta), bacon, gorgonzola, danish blue, boersin Ge drienkt
er Toser Pinot Bianco bij, as of tur un engeltje over oewe tong piest, dan zulde
zaand mir afqaon VVVV V
Koke mee ^
Tullepetaonse sterre
ƒ Nao de ronde laangs de 1
|
I tullepetaonse kooksterre (hik, hik)
l»., eet de redaksie de volgende sterre
^•H uitgedeeld:
• - » nooit aon begiene
• i^i^) musschien iets vor kerstmis
B iVi^i^) goed vor nao 'n zwaore aovond
• iV-iVi^n^) is de redaksie ok goed bevalle
H i^iV-iSniVxïr) (twijfels) zou de redaksie
H gèère geproefd g'ad ebbe
H^tJri^iViVi^^i^riiVxViSriy^) idiaol vor carnaval
H Noot van de reöaKsie:
K de originele recepten zijn op aanvraog te kr'me bii de redaksie.